Vilkår

BETALINGSMETODER

Klarna Checkout

Les Klarna’s vilkår her.

Klarna er Europas ledende betalingsleverandør:
Klarna Group har mer enn 1400 medarbeidere og aktivitet i mange markeder. De har over 45 000 000 millioner kunder og jobber med 65 000 forhandlere.

Klarnas kundeservice kan nåes på telefon: 210 18 991.

De svarer raskt og hyggelig på alle spørsmål knyttet til innbetalinger og faktura.

LEVERING

Vi behandler alle ordrer fortløpende og alle varer på lager ekspederes innen 1-2 virkedager. Varer med leveringstid, som manglende farger eller størrelser, vil selvsagt ta noe lenger tid. Dette kommer frem i nettbutikk eller på våre ordrebekreftelser.

PRISER

Alle priser inkluderer 25 % mva. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og påser oss retten til å kansellere ordren dersom varen skulle være feilpriset eller av andre grunner fremstå med feil priser i vår nettbutikk.

ANGRERETT

Norsk lov om angrerett i 14 dager. Ved retur skal varen returneres i original emballasje. Truser kan ikke returneres om forsegling på originalpakning er åpnet. Du som kunde betaler returfrakt.

Angrerettskjema (last ned skjema her) må fylles ut og returneres sammen med varen.

REKLAMASJON/ SKADE UNDER FRAKT

Varer som har feil eller mangler kan selvsagt returneres og vi betaler returfrakt. Det er viktig å sjekke original pakning ved mottak – skulle pakning være skadet, signer da mottak med forbehold. Om mulig ta bilder av pakning og send oss på mail: kundeservice@sorbo.no slik at vi kan ta dette videre med våre transportører.

Av hyigeniske hensyn kan vi dessverre ikke ta i mot returer (eller bytter) av truser, bikinitruser o.l. produkter.

FORBEHOLD

Pr. dato har nettbutikken samme varelager som vår butikk. Noen sjeldne ganger kan dette medføre at en vare, str. eller farge, kan være utsolgt (eller har en forventet leveringstid) selv om dette ikke kommer frem i nettbutikken. Vårt lager oppdateres daglig og dette vil mest sannsynlig ikke medføre problemer for deg som kunde i nettbutikken.